Gekoelde producten groothandel West-Vlaanderen

Lid van AZ-food horecagrossiers

Levering op feestdagen

Gevarieerd assortiment aan producten

frozen berries

Een ruim assortiment aan gekoelde producten vindt u bij Biervliet Freez Center bvba, een groothandel in Diksmuide, gelegen in West-Vlaanderen. U rekent bij ons op kwalitatief hoogstaande producten een uitstekende service. Wij bieden dan ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan.

Heeft u vragen of interesse?

Diverse gekoelde producten bestellen bij onze groothandel in West-Vlaanderen

U koopt bij onze groothandel in West-Vlaanderen diverse producten, bijvoorbeeld gekoelde zuivel en diverse soorten groenten en fruit. Ook bieden wij de volgende services aan:

  • Bestel uw producten vóór vijf uur s’ ochtends. Dan worden de producten dezelfde dag nog afgeleverd.
  • Heeft u uw bestelling al geplaatst, maar bent u een product vergeten? Deze kunt u later nog toevoegen aan uw bestellijstje. Wij zorgen er dan voor dat het product alsnog bij u terecht komt.

Doordat wij zijn aangesloten bij AZ-food horecagrossiers hebben wij een sterkere onderhandelingspositie opgebouwd. U koopt bij onze groothandel in West-Vlaanderen daardoor kwalitatief hoogstaande producten tegen scherpe prijzen.

Contacteer ons en bestel al uw benodigdheden

Bij onze groothandel in West-Vlaanderen vindt u alle gekoelde producten die u nodig heeft. Een bestelling plaatsen doet u eenvoudig online of door contact met ons op te nemen. Bel naar 051 50 31 42 of stuur een e-mail naar info@freezcenter.be. Onze medewerkers bezorgen uw bestelling aan uw adres, maar het is evenzeer mogelijk om zelf de bestelling op te halen bij ons magazijn te Diksmuide.