Slager groothandel West-Vlaanderen

Lid van AZ-food horecagrossiers

Levering op feestdagen

Gevarieerd assortiment aan producten

frozen berries

Als u een slager bent en op zoek bent naar vleesgroothandel voor uw bedrijf in de horeca, kies dan voor de producten van groothandel Biervliet Freez Center bvba, gelegen in Diksmuide, in West-Vlaanderen. Wij bieden allerlei slagersbenodigdheden aan: van non-food producten voor in de keuken tot vegetarische producten. U vindt alle producten die u nodig heeft voor uw bedrijf in de horeca bij onze vleesgroothandel in West-Vlaanderen.

Heeft u vragen of interesse?

Als slager koopt u al uw producten in bij ons groothandel in West-Vlaanderen

Bij onze groothandel in West-Vlaanderen vindt u allerlei soorten vlees die u kunt bestellen voor uw bedrijf in de horeca of voor uw slager. Zo kunt u gemakkelijk uw assortiment uitbreiden met malse stukken vlees en andere horecabenodigdheden. Daarbij is het aanbieden van een uitstekende service onze sterkste troef. Wanneer u uw producten vóór 5.00 uur s’ ochtends bestelt, wordt uw bestelling diezelfde dag nog geleverd. Bent u daarbij vergeten om een product toe te voegen aan uw bestellijstje, maar heeft u uw bestelling al verstuurd? Geen probleem, onze medewerkers zorgen ervoor dat het product alsnog zo snel mogelijk naar u toe komt.

Maak een keuze uit ons ruime assortiment

Onze groothandel in West-Vlaanderen biedt een ruim assortiment aan producten aan die van pas komen voor een slager. Bij onze vleesgroothandel in Diksmuide, in West-Vlaanderen, koopt u daarnaast allerlei producten en andere benodigdheden voor een bedrijf in de horeca. Naast overheerlijk vlees koopt u bij ons vleesgroothandel in West-Vlaanderen bijvoorbeeld ook verse frieten, welke zeer populair zijn in de horeca. Wilt u een bestelling plaatsen of wilt u meer weten over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 051 50 31 42 of stuur een e-mail naar info@freezcenter.be.