Droge voeding groothandel West-Vlaanderen

Lid van AZ-food horecagrossiers

Levering op feestdagen

Gevarieerd assortiment aan producten

frozen berries

Droge voeding bestellen doet u bij onze groothandel gelegen in Diksmuide, in West-Vlaanderen. Biervliet Freez Center bvba heeft een ruim assortiment aan droge voeding waaronder bloem, pasta, rijst en nog veel meer producten. Uitstekende service en kwalitatief hoogstaande producten aanbieden is erg belangrijk voor ons. Ons doel is om een langetermijnrelatie op de bouwen met onze klanten. Onze enthousiaste medewerkers doen er dan ook alles aan om de bestelling volledig naar uw wens te maken.

Heeft u vragen of interesse?

Droge voeding koopt u in bij onze groothandel in West-Vlaanderen

Perfecte service en het aanbieden van hoogstaande producten, zoals droge voeding, is een sterke troef voor onze groothandel in West-Vlaanderen. Hierdoor bieden wij de volgende voorwaarden:

  • Wanneer u besluit om vóór 5.00 uur s’ ochtends uw producten te bestellen, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog geleverd.
  • Heeft u al een bestelling geplaatst, maar bent u vergeten om een bepaald product toe te voegen aan uw bestellijstje? U kunt dit product op een later moment alsnog toevoegen aan uw lijstje. Wij zorgen dan dat het alsnog bij u terecht komt.

U vindt bij ons een ruim aanbod aan producten, zoals diverse bakkersbenodigdheden en diverse gekoelde producten. Wij bieden ook non-food producten aan waaronder verpakkingsmaterialen.

Contacteer ons en plaats uw bestelling

Droge voeding bestellen doet u bij onze groothandel in Diksmuide, in West-Vlaanderen. Uw bestelling is ook af te halen bij ons magazijn. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op. Bel naar 051 50 31 42 of stuur een e-mail naar info@freezcenter.be. U kunt via deze kanalen ook uw bestellingen plaatsen.