Horeca groothandel West-Vlaanderen

Lid van AZ-food horecagrossiers

Levering op feestdagen

Gevarieerd assortiment aan producten

frozen berries

Bij onze ervaren horeca groothandel in Diksmuide, regio West-Vlaanderen, staat service voorop waardoor wij een betrouwbare leverancier zijn voor uw horecaonderneming. Biervliet Freez Center bvba wil dan ook graag een langetermijnrelatie aangaan met haar klanten. Dit doen wij door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Door uw bestelling bij ons te plaatsen, verzekert u uzelf van uitstekende service en kwalitatief hoogstaande producten.

Heeft u vragen of interesse?

Kies voor ons als ervaren horeca groothandel en leverancier in West-Vlaanderen

Als ervaren horeca groothandel in West-Vlaanderen vervullen wij graag de rol van leverancier van uw horecaonderneming. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Enkele voorbeelden van onze service zijn:

  • Heeft u een bestelling geplaatst, maar bent u erachter gekomen dat u een product vergeten bent? Dan kunt u dit product op een later moment toevoegen aan uw bestellijst en sturen wij het alsnog op.
  • Wanneer u vóór 5.00 uur s’ ochtends een bestelling bij ons plaatst, wordt deze dezelfde dag nog geleverd.

U kunt bij ons rekenen op hoogstaande service en kwalitatieve producten. Onze enthousiaste medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de levering aan uw verwachtingen voldoet. Om uw wensen en verwachtingen waar te maken hebben wij een ruim aanbod aan allerlei producten: van overheerlijk ijs voor uw ijssalon tot malse vleeswaren voor uw restaurant, lunchroom of café.

Bestel uw producten telefonisch of via een e-mail

Als ervaren horeca groothandel en leverancier in Diksmuide, regio West-Vlaanderen, bestelt u alle benodigdheden voor uw horecaonderneming. Een bestelling plaatsen doet u op verschillende manieren. Stuur een e-mail naar info@freezcenter.be of bel naar 051 50 31 42 om een bestelling te plaatsen.