Schaaldieren groothandel West-Vlaanderen

Lid van AZ-food horecagrossiers

Levering op feestdagen

Gevarieerd assortiment aan producten

frozen berries

Wanneer u heerlijke schaaldieren voor uw horecaonderneming wilt inkopen, kies dan voor onze groothandel in Diksmuide, in West-Vlaanderen. Biervliet Freez Center bvba biedt een ruim assortiment aan producten van hoogstaande kwaliteit. U rekent hierbij op een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u vragen of interesse?

Overheerlijke schaaldieren koopt u bij onze groothandel in West-Vlaanderen

Biervliet Freez Center bvba is een leverancier voor diverse horecaondernemingen. We bieden een ruim assortiment aan overheerlijke soorten vlees en vis. Van garnalen tot mosselen en van inktvisringen tot malse zalmfilets, u vindt allerlei soorten schaaldieren bij onze groothandel in West-Vlaanderen. Zo kunt u gemakkelijk uw assortiment uitbreiden met overheerlijke producten. U bestelt deze namelijk eenvoudig op onze webshop. Het aanbieden van uitstekende service tegen een eerlijke prijs staat bij ons hoog in het vaandel.

Plaats uw bestelling telefonisch of stuur een e-mail

Kies er vandaag nog voor om schaaldieren en andere producten, zoals diverse soorten droge voeding te bestellen bij onze groothandel in West-Vlaanderen. Wanneer u besluit om vóór 5.00 uur s’ ochtends een bestelling te plaatsen, leveren we de productendiezelfde dag nog. Bent u een product vergeten te bestellen? Geen probleem, dan brengen wij het product alsnog zo snel mogelijk naar u toe. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij ons magazijn in Diksmuide. Wilt u een bestelling plaatsen? U neemt contact met ons op door te bellen naar 051 50 31 42 of door een e-mail te sturen naar info@freezcenter.be.